COMPANIA NATIONALA
ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII MARITIME
GALATI
     
Untitled Document

Profilul CN APDM SA Galati
bullets Administratia Porturilor Dunarii Maritime S.A. Galati fondata in 1991, reorganizata in companie nationala prin Hotararea Guvernului Romaniei nr. 518/1998, cu modificarile si completarile ulterioare, functioneaza ca societate pe actiuni si desfasoara activitati de interes public national.
In cei peste 22 ani de activitate compania noastra si-a consolidat o reputatie de marca in ceea ce priveste eficienta si profesionalismul serviciilor oferite.

bullets Compania gestioneaza intreaga infrastructura portuara situata pe Dunarea maritima, respectiv terenuri portuare si fronturi de acostare a navelor, de la Mm 12,5 la km 17,5 si km 251 la km 255, incluzand porturile Galati, Braila, Tulcea, Harsova, Isaccea, Mahmudia si bratele secundare Macin, Chilia si Sf. Gheorghe.

bullets Infrastructura portuara administrata de CN APDM SA Galati face parte din domeniul public de interes national.

bullets In cadrul CN APDM SA Galati s-a implementat si certificat un sistem integrat de management calitate, mediu, in conformitate cu:

sageata1 Standardul SR EN ISO 9001: 2015 - Sistem de management a calitatii;

sageata1 Standardul SR EN ISO 14001: 2015 - Sistem de management de mediu;

bullets Compania Nationala Administratia Porturilor Dunarii Maritime SA Galati are calitate de concesionar pentru administrarea domeniului public si isi exercita prerogativele prin:

sageata1 punerea la dispozitia navelor fluviale si maritime a danelor de acostare;

sageata1 inchirierea terenurilor catre operatorii portuari;

sageata1 gestiunea deseurilor provenite de la nave;

sageata1 alte servicii portuare.