lg
Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Sectorial " Transport".
 

  Conferinte de presa

Martie 2011

Compania Nationala Administratia Porturilor Dunarii Maritime S.A. Galati a lansat pe 30 martie 2011, la sediul sau, proiectul CODENAV.

La eveniment au participat reprezentanti oficiali ai CN APDM SA Galati pentru a oferi mai multe detalii pentru proiect si pentru a raspunde intrebarilor jurnalistilor.


Iunie 2011

Tot in anul 2011, CN APDM SA Galati a organizat o conferinta de prezentare a stadiului de derulare a proiectului, pe 27 iunie.


August 2013

Pe 26 august 2013, a avut loc conferinta de presa pentru prezentarea rezultatelor proiectului, cu ocazia finalizarii si receptiei navei pentru asistenta, care reprezinta ultima componenta a acestui program pentru realizarea sistemului de colectare a deseurilor generate de nave in principalele porturi aflate in administrarea companiei (Galati, Braila, Tulcea).

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei