lg
Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Sectorial " Transport".
 

29 martie 2011

COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII MARITIME GALATI LANSEAZA PROIECTUL "CODENAV" (citeste...)

31 mai 2011

A FOST FINALIZATA PROCEDURA DE ACHIZITIE A NAVELOR BAZA IN CADRUL PROIECTULUI "CODENAV" (citeste...)

24 octombrie 2011

COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII MARITIME S.A. GALATI CONTINUA IMPLEMENTAREA CU SUCCES A PROIECTULUI CODENAV (citeste...)

17 ianuarie 2012

IN LUNA IANUARIE, COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII MARITIME S.A. GALATI ORGANIZEAZA DOUA LICITATII PUBLICE IN CADRUL PROIECTULUI CODENAV (citeste...)

29 mai 2012

LUCRARILE DE CONSTRUCTIE SI MODERNIZARE A NAVELOR SI ECHIPAMENTELOR PROIECTULUI "CODENAV" SUNT INTR-UN STADIU AVANSAT DE REALIZARE (citeste...)

28 septembrie 2012

COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII MARITIME S.A. GALATI COTINUA LUCRARILE DE CONSTRUCTIE SI MODERNIZARE A NAVELOR SI ECHIPAMENTELOR PROIECTULUI "CODENAV" (citeste...)

31 ianuarie 2013

C.N. APDM S.A. GALATI ANUNTA FINALIZAREA NAVELOR BAZA IN CADRUL PROIECTULUI "CODENAV" (citeste...)

Anuntul publicat in presa...

26 august 2013

IN CADRUL PROIECTULUI "CODENAV", A FOST FINALIZATA INTREGA INFRASTRUCTURA TEHNICA A SISTEMULUI DE COLECTARE A DESEURILOR GENERATE DE NAVE (citeste...)

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei